Få hjelp med din stressnakke her! ☆
Logg Inn

Fra naprapat på klinikk til å hjelpe hundrevis over nett.

 

Min verden ble brått snudd opp ned da klinikken ble stengt i mars 2020. Etter 9 år med pasienter på klinikk, hadde naprapaten blitt beordret på hjemmekontor..

Da dukket det opp ET viktig spørsmål.

Hvordan kan jeg fortsatt hjelpe de som trenger det når jeg ikke kan være på plass på klinikken lengre.

Svaret ble medlemsportalen - Sterk og Stressfri, og jeg elsker det!!

 

Det høres kanskje rart ut.

Det synes nemlig jeg også. Hvordan hjelpe deg bli bedre fra dine muskel og leddplager, uten å behandle deg på benken min? 

Men jeg kunne ikke la det være uprøvd 🌸

Jeg har i mine øyne verdens beste jobb. Det å få lov å bety noe for andre, hjelpe, bli kjent med og få lov til å være en brikke på veien mot en bedre hverdag. Det vil jeg ikke bytte bort for noe i verden. 

Klinikken var stengt i kun 5 uker, men et frø var sådd. Og dette kunne være en mulighet å nå ut til fler, hjelpe fler over hele Norge. 

Og resultatet ble medlemsportalen Sterk og Stressfri. 

Les mer om portalen og meld deg på her

Fra leilighet i Stockholm til hybel på Hurum

Når jeg var ferdig eksaminert med 4 år i Stockholm startet jeg min klinikkpraksis ved Rygg & Rehab naprapatklinikk på Sætre, Hurum. Med hovedfokus på trening og rehabilitering.

Jeg fikk raskt tittelen daglig leder og var med å starte klinikken fra scratch. Men det var nok ikke på en hybel på Hurum jeg hadde tenkt å bli...

Gardskjerring, bikkje og mjøsutsikt

I 2012 ble det både hund og mann.  Han var ikke så flyttbar, slik at jeg endte opp i Ringsaker i 2013. Kvil Naprapati ble stiftet og jeg startet klinikk på Hamar.

Det har aldri vært lett i oppstartsfasen, men jeg hadde 2 pasienter på min første dag som klinikkeier. Selv om hverdagen det første halvåret besto av en kombinasjon pasienter på klinikk og grøftekjerring i mannens firma tok det ikke lang tid før jeg kunne si opp min meget varierte arbeidshverdag, og bare være på klinikken. 

Står på egne bein

Men så ble jeg plutselig (om enn litt uplanlagt) gravid. Og når jeg var hjemme i permisjon åpnet en ny klinikk på Hamar, og de ville ha meg med på laget. 

Så i 2016 startet jeg samarbeid med Doktorgården Naprapati & massasje. Etter 10 år på Hamar var det nok en gang tid for forandring, og Kvil Naprapati flyttet hjem til gården på Stavsjø, Nes. Et viktig valg for å kunne være mer tilstede med ungene i hverdagen. 

Jeg elsker å lære nye ting, jeg elsker en utfordring, jeg elsker å være i vekst, jeg elsker å få være kreativ - ALT dette i den jobben jeg nå har skapt for meg selv. 

Og det beste av alt, jeg kan hjelpe deg samtidig. På klinikk, gjennom medlemsportal og frønæring

5 funfacts

  1. Spilt håndball på 7 ulike lag
  2. Lærte meg å surfe i Brasil
  3. Jeg har grønt belte i capoeira
  4. Oppvokst i Trysil, og vil alltid være en Trysling by heart
  5. Har en tendens til å skravle mer enn jeg lytter, men øver meg daglig på det motsatte

    ♥️♥️♥️

Du finner meg på Instagram som @astridkvil