Få hjelp med din stressnakke her! ☆
Logg Inn

Dette har endret såå mye!

livsstil Aug 04, 2022
Rain distributør, frø som business

Når disse kom inn i livet mitt, så falt det en viktig brikke på plass! 

REKLAME!

Vi kommer ikke utenom. Det vi putter i kroppen vår, altså spiser og drikker hver eneste dag påvirker oss, og helsa vår i aller høyeste grad. Også stressnivået ditt!

Når du har et stabilt blodsukker og kjenner en jevn energi, så er det med på å forebygge stress og gi deg et større overskudd. 

Jeg deler mine beste tips til hvordan du kan få en bedre hverdag med mindre stress og gode øvelser for spenningene som oppstår. Så må jeg også dele det her.

Nemlig FRØNÆRING

Jeg har selv brukt det siden 2020, og det er blitt en viktig del av mitt kosthold, for ikke å snakke om alle tilbakemeldinger jeg har fått. Jeg har en stabil energi gjennom dagen, mye mindre søtsug, bedre balanse i hormonene, tyngre søvn og jeg merker svært lite til allergien min etter at jeg begynte med disse posene, for å nevne noe. 

I løpet av disse årene har mange av mine pasienter og kunder startet med frønæring på mine anbefalinger, og resultatene snakker for seg selv 🧡

 

Så nå du skjønner du kanskje hvorfor jeg bare MÅ dele dette med deg også?

Litt kort og godt om frønæring: 

🌸 Kaldpressede, økologiske oljer fra frø som blandt annet Nigella Sativa og Svart bringebær. Please google dem gjerne for å lese hvilken fantastisk forskning som ligger bak disse frøene. 

🌸 Du får frønæringen i små smoothieposer, som er enkle å få i seg. Mine barn på 4 og snart 7 elsker også disse smoothiene, og det gir mor en god ro når det gjelder deres næringsinntak. Dette er sikringskost på sitt beste

🌸 Gir kroppen din vitaminer, mineraler, fettsyrer og antioksidanter som enkelt tas opp i kroppen og kroppen drar nytte av med en gang. 

🌸 Frønæringen har eksplodert og blitt utrolig populær i Norge. Og det er på grunn av at så mange opplever hvordan det kan støtte og styrke kroppen 100 % naturlig på en enkel måte. 

Har DU lyst til å lese, høre fler erfaringer og finne ut om det kan være noe for deg?

Send med en melding her og skriv: Jeg vil vite mer om frønæring.

Så kan jeg invitere deg inn i facebook-gruppa "Frønæring på norsk", der du finner over 12.000 medlemmer og flere hundre erfaringer fra fornøyde kunder. 

 

Håper jeg ser deg der inne, og at du også gir det en sjanse om du kjenner det er riktig for deg! 

 

Ps. Vi har også en gruppe for deg som kunne tenke deg å gjøre business ut av dette. Bli min kollega og del god helse med de rundt deg.
Og merk effekten på lommeboka di samtidig.


Kontakt meg her for mer informasjon.

 

Gleder meg til å bli bedre kjent med deg. 

//Astrid.